Littlewood komt naar Nintendo Switch

Dankzij alle steun die het spel kreeg op Kickstarter, kunnen we binnenkort Littlewood spelen op Nintendo Swith!

Eerder dit jaar, werd Littlewood gefinancierd op Kickstarter. Meer dan 80.000 dollar, wat neerkomt op zo’n 71.000 euro, werd ingezameld om deze “vredige RPG” tot leven te brengen.

Nintendo heeft de game en zijn ontwikkelaar goedgekeurd, wat een release op de Nintendo Switch garandeert.

Er zijn een heleboel dingen te beleven in Littlewood:
 • Ontdek de wereld van Solemn. Betoverde bossen, bruisende visserssteden en duistere mijngrotten zijn enkele van de plaatsen die je kan bezoeken.
 • Ontmoet stadsmensen en overtuig hen om in jouw stad te blijven. Misschien brengt zo’n ontmoeting wel herinneringen terug uit het verleden….
 • Verzamel zeldzame items en materialen die je over de hele wereld kan vinden en breng ze terug naar je stad om te verkopen of te knutselen.
 • Oogst materialen door hout te klieven, ertsen te mijnen, insecten te vangen en te vissen in rivieren en vijvers!
 • Unlock nieuwe structuren om mee te bouwen door nieuw stadsvolk te ontmoeten. Wil je een taverne of een houtzagerij? Of misschien een vissers hut of een magische bibliotheek? Het design van je stad ligt volledig in jouw handen!
 • Vervul de wensen van het stadsvolk. Sommigen zullen misschien op een grotere hoogte willen leven, anderen zullen omgeven willen zijn door bomen en water. Door deze wensen te vervullen, verdien je hun hart en kan je nieuwe relatiepaden unlocken.
 • Koken: Eenmaal je een taverne gebouwd hebt en goede vrienden bent geworden met Bubsy, kan je aan de slag gaan met heerlijke maaltijden voor je stadsvolk! Misschien kan je zeldzaam volk aantrekken door unieke gerechten te serveren…
 • Koophandel: Verkoop items in het Shopping District en je zal beloond worden met grote aantallen van Dewdrops, wat de voornaamste valuta is in Solemn. Hoe beter je wordt in verkopen, hoe zeldzamer de items zullen zijn die je kan kopen!
 • Tarott Master: Eenmaal de Dark Wizard verslagen was, werden al zijn monsters opgesloten in Tarott Kaarten. Vele stadsmensen verzamelen deze kaarten en strijden ermee. Elk jaar, in Diboros, wordt er zelfs een grote competitie gehouden. Start dus maar met verzamelen!
 • En nog veel meer!
Er zijn ook al enkele karakters bekend van de game:
 • Willow: Een enthousiast, jong meisje, dat Lillewood wil herbouwen. Ze vond je in het binnen van het bos en heeft drie dagen voor je gezorgd terwijl je bewusteloos was. Ze werkt graag met gereedschap en is zeer vaardig in dingen bouwen.
 • Dalton: Een gekke jongen die ervan houdt om met jou op avontuur te gaan. Ondanks zijn vergetelheid en domme gedrag, kan hij eigenlijk wel enkele doordachte moppen vertellen. Hij houdt van vissen, insecten vangen en gaan shoppen voor leuke hoeden.
 • Lilith: Een tovenaar die afstudeerde als beste van haar klas aan Alexandria’s Magical Academy. Wanneer ze geen boek aan het lezen is, is ze willekeurige dingen samen aan het mengen om toverdranken te maken die al dan niet ontploffen. Ze is ook je allergrootste fan.

Dit en nog veel meer zal je dus kunnen ontdekken in Littlewood! Hieronder kan je nog even de trailer bekijken van het spel.

3 gedachten over “Littlewood komt naar Nintendo Switch

Geef een reactie