Joe Dever’s Lone Wolf krijgt fysieke release


Met slechts 4 duizend exemplaren wordt deze fysieke titel een exclusieve.

Joe Dever’s Lone Wolf verscheen vorig jaar al in de Nintendo Switch eShop en nu heeft Super Rare Games onthuld dat er ook een fysieke versie zal verschijnen. Joe Dever’s Lone Wolf is een spel met een verhaal geschreven door Joe Dever, een wereldwijd bekende auteur van fantasieboeken. De titel draait om Kai Lord en is een soort ‘gameboek’, waarin spelers hun personage maken en aanpassen met speciale krachten. De gameplay bestaat met name uit het volgen van het verhaal en het make van de juiste keuzes.

De fysieke versie van Joe Dever’s Lone Wolf wordt met 4 duizend exemplaren erg gelimiteerd en is vanaf 11 april te pre-orderen via de website van Super Rare Games. Naast de game zelf bevat de fysieke versie ook een artbook, trading cards en stickers. De fysieke versie gaat rond de 33 euro kosten.

Geef een reactie