Feather vandaag te verkrijgen in de Nintendo Switch eShop

Een gloednieuwe game van Samurai Punk die vandaag al beschikbaar is voor Nintendo Switch.

Samurai Punk heeft een volledig nieuwe game in petto voor jullie en deze is vanaf vandaag te spelen op Nintendo Switch. Feather, “een serene game over ontdekking, zal je onderdompelen in een prachtig landschap” en is nu beschikbaar in de eShop.

Hieronder een klein overzicht van het spel:

Vlieg als een vogel

Feather is een vredig spel dat draait rond jezelf onderdompelen in een wondermooi eiland. Word een vogel, vlieg rond en verlies jezelf in een zen-achtige flow, terwijl je luistert naar bijpassende omgevingsmuziek. Met responsieve en vloeiende vliegbesturingen kan je duiken, glijden, backflips maken en rollen doorheen het eiland.

Relaxerende bewegings gameplay

Geen vijanden, geen gevechten, geen bedreigingen, enkel vredige vluchten van jezelf of met andere vogels. Dankzij passieve multiplayer, kan je jezelf bij een andere zwerm voegen en de wereld ontdekken samen met anderen. Exploreer een grote open wereld en vind nieuwe muziek in de omgevingselementen. Elk element van het eiland reageert op jouw aanwezigheid met een hum, toon en ritme om jou te verbinden met de wereld.

Bekijk hieronder ook zeker even de trailer van het spel!

Geef een reactie