Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Padre komt naar de Switch

Deze retro horror game is binnenkort beschikbaar.

Deze retro horror game is binnenkort beschikbaar.

Feardemic en ontwikkelaar Shotgun with Glitters hebben vandaag aangekondigd dat hun horror adventure game The Padre naar de Switch komt. De release staat gepland op 18 april, maar hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

The Padre is een “retro stylized 3D horror adventure game”, waarin je het verhaal volgt van The Padre. Deze volgt het spoor van een verdwenen kardinaal, maar beland daarbij in een sinister landhuis waarin duistere krachten aan het werk. Om te overleven zul je je hersenen moeten gebruiken om uitdagende puzzels op te lossen en je vuisten om monsters bij je weg te houden. Faal echter te vaak en je zult te maken krijgen met een permanente GAME OVER.