Starlink: Battle for Atlas maakte verwachtingen niet waar

Ubisoft zal geen nieuwe fysieke schepen, wapens en personages meer uitbrengen.

Het ontwikkelteam van Starlink: Battle for Atlas heeft vandaag een update geplaatst van de toekomstige plannen voor het spel. Volgens Ubisoft vielen de verkoopcijfers van Starlink erg tegen en lagen deze “beneden de verwachtingen.” Dat heeft ertoe geleid dat Ubisoft heeft besloten geen fysiek speelgoed meer uit te brengen. Gelukkig werkt het team nog steeds hard aan een aankomende, grote update van het spel. Hierbij zullen nieuwe digitale schepen, piloten en wapens worden toegevoegd. Dat is bovenop gratis missies, uitdagingen, en nieuwe activiteiten.

Ubisoft zegt dat ze erg dankbaar zijn voor de steun die ze hebben ontvangen van spelers over de hele wereld en ze kunnen niet wachten totdat iedereen de volgende grote update te zien krijgt die in april zal lanceren.

Heb jij Starlink: Battle for Atlas aangeschaft? Wat vind je van het besluit om te stoppen met het fysieke speelgoed? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

10 gedachten over “Starlink: Battle for Atlas maakte verwachtingen niet waar

Geef een reactie