Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Lyrica voor de Nintendo Switch (verlopen)

Ga jij binnenkort aan de slag met dit bijzondere ritme-spel?

Ga jij binnenkort aan de slag met dit bijzondere ritme-spel?

Lyrica is sinds kort beschikbaar op de Nintendo Switch en is een rhythm game die klassieke poëzie met moderne muziek combineert, en daar een verhaal omheen verteld. De game is verkrijgbaar in de eShop voor 18,99 euro. In samenwerking met ontwikkelaar Cosen mogen we 1x een digitaal exemplaar van de game verloten. In onze review kun je lezen wat Robin van de game vond. Lijkt deze ritmische game met een Chinees tintje jou helemaal geweldig? Dan is dit je kans.

Hoe maak je kans om te winnen? Stuur jouw antwoord op de volgende vraag naar info@dailynintendo.nl én reageer op minimaal 1 forum- danwel nieuwsbericht op Daily Ninendo. Meedoen kan tot en met 5 april 2019.
 Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Van welke jonge man volgt Lyrica het verhaal?

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd . Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.