Niantic bevestigt Pokemon GO-events voor deze zomer

Deze zomer is er veel te doen in Pokemon GO!

Pokemon GO Fest, een groot evenement waarin je met veel andere trainers op een locatie waar van alles te doen is volop aan de gang kunt met Pokemon vangen, zal dit jaar op 3 verschillende plekken gehouden worden. Van 13 tot 16 juni zal dit evenement in Chicaco plaatsvinden, van 4 tot 7 juli in Dortmund, en op een nog onbekende plek in Azië (hier volgt nog meer informatie over). Ook zullen er deze zomer weer Safari Zone-events plaatsvinden, en worden er weer Community Days gehouden op de volgende data:

19 mei

8 juni

21 juli

3 augustus

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Niantic bevestigt Pokemon GO-events voor deze zomer

Geef een reactie