Warhammer Age of Sigmar: Champions komt op 16 april naar Nintendo Switch

Speel deze trading card game vanaf volgende week op Nintendo Switch!

PlayFusion en Games Workshop hebben de releasedatum bekendgemaakt voor Warhammer Age of Sigmar: Champions . Het spel zal vanaf 16 april terug te vinden zijn in de Nintendo Switch eShop.

Warhammer Age of Sigmar: Champions zal cross-platform play ondersteunen tussen Nintendo Switch, Steam en mobiel. Wanneer het spel uitkomt op de Switch, zal er ook een nieuw single-player avontuur bijzitten, Realm Trials genaamd.

Hieronder nog wat extra informatie over het spel, samen met de trailer:

Deze nieuwe versie van de geliefde TCG, Warhammer Age of Sigmar: Champions is een moderne versie van verzamelkaart spellen, welke cros-play bevat tussen digitale en fysieke versies. Spelers kunnen hun fysieke kaarten in hun collectie scannen om deze zo te claimen en mee te nemen naar gevechten.

De Nintendo Switch versie van het spel ondersteund volledige cross-play met Steam en smartphones. Spelers kunnen Warhammer Age of Sigmar: Champions ook meenemen onderweg en spelen met de Joy-Con en touch screen, of gewoon thuis op de televisie!

Met de Switch versie komt ook het gloednieuwe single-player avontuur, Realm Trials. Met tientallen uren aan content, zullen spelers het opnemen in legendarische gevechten om de Mortal Realms te veroveren! Bovenop dit alles, kunnen spelers ook een volledige nieuwe manier van vechten ervaren in de nieuwe modus Arena of Echoes.

Bekijk hieronder ook zeker nog even de trailer van de game!

Geef een reactie