Bekijk gameplay beelden van The friends of Ringo Ishikawa

Bekijk gameplay beelden van deze aankomende Beat ‘em up-game voor de Switch.

Circle Entertainment en ontwikkelaar yeo hebben onlangs laten weten dat The friends of Ringo Ishikawa op Nintendo’s hybride console zal verschijnen. Al vanaf  4 april kun je met deze titel aan de slag. Een nieuw verschenen video brengt de gameplay van het spel in beeld.

De game verteld het verhaal over bendes, vriendschap en, vooral, volwassen worden. Het verhaal draait om Ringo Ishikawa, de leider van een bende maar ook een leerling op een middelbare school. In het spel kun je het opnemen tegen allerlei andere bendes en zul je ook zelf je vrije tijd kunnen indelen om bijvoorbeeld vriendschappen te verbeteren. Je kan er ook voor kiezen om te winkelen, een café te bezoeken of een baantje te nemen om geld te verdienen.

Geef een reactie