Mortal Kombat 11 gaat voor 60fps op Switch

Er zijn alleen nog geen beelden.

De Switch versie van Mortal Kombat 11 is momenteel te spelen op PAX East 2019. Terwijl iedereen zich afvraagt hoe de game eruit ziet op de Switch is er echter een dubieuze beslissing genomen: niemand mag de Switch gameplay momenteel filmen.

Waarom dit is gedaan is niet bekend. De mensen die de Switch versie gespeeld hebben zeggen juist dat het er prima uitziet: de frame-rate is solide en zou niet afdoen aan beelden die we op andere consoles gezien hebben. Daarnaast geeft het team aan ook 60fps te willen halen op de Switch.

Mortal Kombat beleeft zijn wereldwijde release op 23 april.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Mortal Kombat 11 gaat voor 60fps op Switch

Geef een reactie