[Gerucht]: Jokers 3D-model voor Super Smash Bros. Ultimate gelekt in reclame Best Buy

You’ll never see it coming!

In een recent verschenen Fighters Pass-advertentie van Best Buy is het 3D-model van Joker uit Persona 5 voor het eerst te zien. Het is een uniek model, dus fans denken dat dit het officiële, gelekte model zou zijn. Nintendo heeft zelf echter nog geen screenshots of ander beeldmateriaal van Joker laten zien. Joker werd vlak voor de release van Ultimate aangekondigd op de Game Awards. Hij zal de eerste DLC-set zijn in een reeks van 5. Bij iedere set krijg je een personage, een stage, en uiteraard ook een aantal muzieknummers. Joker zal ergens in april speelbaar zijn.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie