Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Jackbox Party Pack 6 aangekondigd

Meer partygames op komst met dit keer onder andere Trivia Murder 2.

Meer party-games op komst met dit keer onder andere Trivia Murder Party 2.

Jackbox Games heeft tijdens de PAX East 2019 Jackbox Party Pack 6 aangekondigd. De titel moet dit najaar verschijnen. Eerder verschenen de de Jackbox Party Pack 1 tot en met 5 al op de Switch en ondanks dat een Switch-versie niet specifiek is aangekondigd, lijkt de komst hiervan dan ook wel logisch.

De titels bevatten telkens verschillende party-games voor volwassenen die je met maximaal acht spelers kunt spelen. Zo kon je in het zesde deel onder andere aan de slag met Trivia Murder Party 2. De eerste trailer van
Trivia Murder Party 2 kun je hieronder bewonderen. Naast dit spel zal Jackbox Party Pack 6 ook nog andere spelletjes bevatten.