Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yoshi’s Crafted World – “Nintendo Switch My Way” reclame

Ga vanaf 29 maart aan de slag in deze keutelachtige wereld!

Heb jij de kleurrijke wereld van Yoshi's Crafted World al betreden?

Heb jij de kleurrijke wereld van Yoshi’s Crafted World al betreden?

Een heel nieuwe avontuur van onze groene vriend is nu uit op de Nintendo Switch. In dit avontuur reis je door een wereld vol met verschillende kunstwerkjes en is alles om je heen in elkaar geknutseld. Helaas is door een ruzie tussen de Yoshi’s en Kamek en Bowser Jr de dromenzon al zijn magische droomstralen verloren.

Deze droomstralen hebben zich verspreid over allemaal verschillende plaatsjes in het in elkaar geknutselde wereldje. Nu is het de bedoeling dat de verschillende Yoshi’s deze terugvinden voordat Kamek en Bowser Jr ze in handen krijgen. Zullen de Yoshi’s snel genoeg kunnen zijn?

Bekijk de nieuwe reclame van Yoshi’s Crafted World genaamd “Nintendo Switch My Way” hieronder:

Heb jij Yoshi’s Crafted World al in huis gehaald? En hoe ver ben je inmiddels met het verzamelen van alle droomstralen? Laat het ons weten in de reacties!