Yoshi’s Crafted World – “Nintendo Switch My Way” reclame

Heb jij de kleurrijke wereld van Yoshi’s Crafted World al betreden?

Een heel nieuwe avontuur van onze groene vriend is nu uit op de Nintendo Switch. In dit avontuur reis je door een wereld vol met verschillende kunstwerkjes en is alles om je heen in elkaar geknutseld. Helaas is door een ruzie tussen de Yoshi’s en Kamek en Bowser Jr de dromenzon al zijn magische droomstralen verloren.

Deze droomstralen hebben zich verspreid over allemaal verschillende plaatsjes in het in elkaar geknutselde wereldje. Nu is het de bedoeling dat de verschillende Yoshi’s deze terugvinden voordat Kamek en Bowser Jr ze in handen krijgen. Zullen de Yoshi’s snel genoeg kunnen zijn?

Bekijk de nieuwe reclame van Yoshi’s Crafted World genaamd “Nintendo Switch My Way” hieronder:

Heb jij Yoshi’s Crafted World al in huis gehaald? En hoe ver ben je inmiddels met het verzamelen van alle droomstralen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Yoshi’s Crafted World – “Nintendo Switch My Way” reclame

Geef een reactie