Video vergelijkt Switch en PS4 versie Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Hoe oogt de Switch-versie in vergelijking met de PS4?

Final Fantasy XII: The Zodiac Age komt oorspronkelijk al uit 2007, en is sindsdien op verschillende platformen verschenen. Omdat de game aanstaande april ook naar de Switch komt heeft Direct-Feed Games nu een video gemaakt waarin de aankomende Switch versie met de PS4 versie vergeleken wordt. De video kun je hieronder bekijken.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age speelt zich af in Dalmasca, een klein koninkrijk in de wereld van Ivalice. Nadat het wordt overgenomen door de Archadian Empire is het koninkrijk verscheurd en is de toekomst onzeker. Jij speelt veelal als Vaan, een jongeman die zijn ouders is verloren in de oorlog en die ervan droomt vrij te zijn en het luchtruim te ontdekken. Al snel raakt hij verwikkelt in een heroïsch gevecht om hun thuisland van de onderdrukking te bevrijden, waarbij hij vrienden in vreemde plekken vind.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie