Sega onthult nieuwe track voor Team Sonic Racing

Mysterieuze geesten wachten op je..

Sega heeft vandaag een nieuwe track aangekondigd voor de soundtrack van Team Sonic Racing. De track heeft de naam “Haunted Castle” en kent een spook-achtige vibe. De tune is geproduceerd door Tee Lopes, die ook de Sonic Mania soundtrack heeft geschreven. Mocht je benieuwd zijn hoe de nieuwe muziek aanhoort, dan is deze video het kijken waard.

Team Sonic Racing verschijnt 21 mei op onder meer de Nintendo Switch.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

2 gedachten over “Sega onthult nieuwe track voor Team Sonic Racing

  • 29/03/2019 om 08:44
    Permalink

    Oké, ik kom er net achter dat lezen alles is. Ik zie in de titel dat er een track onthuld is dus ik scroll naar het filmpje. Het enige wat ik dacht was “tering, wat heeft dit spel een lang laad scherm.”
    Het ging dus om de muziek 🙂

Geef een reactie