Nieuw spiritevenement ‘Hemelbestormers’ gaat van start in Super Smash Bros. Ultimate

Er staan weer een aantal Spirits in de schijnwerpers!

Vandaag gaat het driedaagse spiritevenement ‘Hemelbestormers’ van start. Zoals altijd betekent dit dat er een aantal Spirits om bepaalde tijdstippen op het Spiritboard aanwezig zullen zijn. Oftewel, ideaal dus als je je spiritverzameling graag wilt uitbreiden! De volgende Spirits zullen aanwezig zijn om deze tijdstippen:

Omega Ridley: 2:00 en 14:00

Articuno, Zapdos en Moltres: 4:00 en 16:00

Wind Fish: 7:00 en 19:00

Tabuu: 9:00 en 21:00

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie