Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

AI: The Somnium Files verschijnt 25 juli

Het brein achter de Zero Escape-trilogie werkt een tijdje al aan een nieuw spel. Er is eindelijk een releasedatum bekend.

Kotaru Uchikoshi, de schrijver van de Zero Escape-trilogie, heeft bekend gemaakt dat AI: The Somnium Files op 25 juli wereldwijd verschijnt. Er is ook een nieuwe trailer uitgebracht. Je kan de nieuwste trailer onderaan bekijken.

In het toekomstige Tokyo werkt detective Kaname Date aan een mysterieuze zaak over een seriemoordenaar. Date moet op de plaats delict de moorden onderzoeken en ook in dromen om aanwijzingen te vinden. Op een regenachtige nacht in november wordt een vrouwlijk lichaam aaangetroffen aan een paard van een draaimolen. Ze is meerdere keren gestoken en haar linkeroog is er uit gekerfd. Kaname Date arriveert op plaats delict en herkent de vrouw. Plots hoort hij een geluid in de draaimolen. Hij opent het midden van de draaimolen en vind een jong meisje en in haar handen een bloedende ijspriem.