Monolith Soft werft staff voor nieuwe The Legend of Zelda-titel

Wordt er gewerkt aan een nieuwe legende?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verscheen twee jaar geleden voor de Wii U en Nintendo Switch en dit jaar zal Link’s Awakening een remake ontvangen. Daarnaast wordt gewerkt aan een crossover tussen Crypt of the NecroDancer voor de Switch. Als we een tweet van Monolith Soft mogen geloven, is er nog een Zelda-game in de maak.

Vanochtend plaatste het bedrijf achter de Xenoblade Chronicles-serie een tweet waarin werd aangegeven dat ze op zoek zijn naar technical artists, planners, designers, programmeurs en een project manager voor een nieuwe The Legend of Zelda-titel. Eerder assisteerde Monolith Soft Nintendo bij de ontwikkeling van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, wat mogelijk aangeeft dat ze opnieuw betrokken zijn bij de volgende 3D Zelda-titel.

Wat deze nieuwe Zelda-titel precies is, is vooralsnog niet duidelijk. We zullen een officiële aankondiging van Nintendo of Monolith Soft moeten afwachten voor meer informatie.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Eén gedachte over “Monolith Soft werft staff voor nieuwe The Legend of Zelda-titel

  • 30/03/2019 om 19:26
    Permalink

    Dit kan groot worden, als zij de magie van Zelda (Die in Breath of the Wild ontbrak) erin weten te krijgen en dat in een vrij moderne stijl, dan heb ik goede hoop voor dit spel.

Geef een reactie