Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Warplanes: WW2 Dogfight (verlopen)

Ga jij binnenkort de strijd in de lucht aan?

Ga jij binnenkort de strijd in de lucht aan?

Warplanes: WW2 Dogfight is sinds kort beschikbaar op de Nintendo Switch en stelt spelers in staat om een oud vliegtuig te besturen, de kracht van de motoren te voelen en de adrenaline door hun lijf te laten gieren. De game speelt zich af tijdens de oorlog en biedt drie campagnes te weten Groot-Brittannië, USSR en Duitsland. Lijk deze titel jou helemaal geweldig? Dan hebben we iets leuks voor je! In samenwerking met de ontwikkelaar mogen we namelijk 2 downloadcodes voor de game verloten!

Hoe maak je kans op de game? Om mee te doen aan deze prijsvraag reageer je op dit bericht alsmede op een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 25 maart 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!


Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.