Nieuwe Neo Cab beelden

De beelden laten de game in actie zien.

Nieuwe beelden zijn verschenen van Neo Cab, een emotionele indie survival game die tijdens de afgelopen Nindies direct aangekondigd werd. De beelden kun je hieronder bekijken.

In Neo Cab speel je als Lina, de laatste menselijke taxibestuurder in de neonovergoten straten van Los Ojos. Wanneer je vriend en enige reddingslijn op mysterieuze wijze verdwijnt, sta je er alleen voor in een onbekende stad. Je zult tijdens het spelen goed je inkomen in de gaten moeten houden, positieve beoordelingen halen en de emoties van je klant beheersen om je baan te behouden. Dit is namelijk de enige manier om je vriend Savy terug te vinden. Neo Cab komt deze zomer naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie