InkyPen heeft een update gekregen

Deze digitale stripboeken verzameling heeft een update gekregen. Vanaf nu zijn er ook gratis strips te vinden in InkyPen.

Afgelopen nacht heeft de app InkyPen een update gekregen. De app zit nu op versie 1.1.0. Naast een hele hoop met bugfixes zijn er ook een aantal nieuwe functies toegevoegd.

De meest belangrijke nieuwe functie is de komst van gratis stripboeken. Deze stripalbums zijn te lezen zonder dat je iets van een abonnement nodig hebt of hoeft te registreren. Enkel de app downloaden is genoeg om te genieten van al deze albums. Je herkend de gratis stripalbums met een icoontje zodat je niet te lang hoeft te zoeken.

Verder is het voortaan mogelijk om de hele collectie van InkyPen te zien voordat je registreert. Zo weet je precies wat je krijgt nog voordat je een abonnement afsluit. Ook zijn er wat kleinere dingen aangepakt die de leeservaring moet verbeteren. Zo hoef je bijvoorbeeld minder lang te wachten op een nieuwe pagina, is de touch bediening wat versoepelt en is er een speciale leesmodus voor bepaalde strips die dit ondersteunen.

InkyPen is gratis te downloaden in de Nintendo eShop. Was je er eerder niet aan begonnen omdat je niet zat te wachten op een abonnement is het nu misschien toch de moeite waard om een kijkje te nemen.

Heb jij InkyPen al of ga je hem na deze update downloaden? Laat ons en de andere lezers weten wat je vindt van de gratis strips!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie