Volgende ARMS Party Crash Bash-ronde live vanaf 29 maart

In deze ronde nemen Ribbon Girl en Ninjara het tegen elkaar op!

Het thema van deze Party Crash Bash is ‘Clash of the Quick’. In de Party Crash nemen spelers het tegen elkaar op binnen een competitie waarin twee vechters in de spotlight staan. De winnaar van deze ronde zal doorgaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk zal er dan bepaald worden wie in dit grote toernooi de ARMS-kampioen zal zijn! Deze ronde zal live zijn van 29 maart tot 1 april.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie