Unravel Two krijgt een launch trailer

Bekijk de nieuwe trailer van twee wollige wezens!

In Unravel Two zal je klassieke sidescrolling platform levels moeten doorkruisen als de Rode en Blauwe Yarny poppen. Dit kan je alleen doen of met lokale co-op. Zo kun je een relatie opbouwen met andere Yarny’s in lokale co-op of in singleplayer, vriendschappen laten opbloeien en samen uitdagingen aangaan.

In de onderstaande trailer wordt dit vorm gegeven in een trailer. Unravel Two is inmiddels beschikbaar in de Nintendo eShop. Ga jij deze game spelen?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Unravel Two krijgt een launch trailer

 • 23/03/2019 om 11:06
  Permalink

  Ik heb er veel goede dingen over gehoord, kan niet geloven dat ik dat nog over een EA game anno 2019 kan zeggen, misschien ooit een keer proberen als hij in de sale is.

 • 23/03/2019 om 13:50
  Permalink

  Misschien hebben ze toch iets geleerd.
  Ik heb trouwens laatst ondanks alles toch SW BattleFront II (PC) voor €6 gekocht bij Origin. Aanbiedingen kunnen ze wel en voor die prijs kun je er ook van uitgaan dat er veel medespelers zullen komen.

Geef een reactie