Super Mario Party krijgt kleine update

Verwacht geen grote toevoegingen of veranderingen.

Sinds zijn release in oktober van vorig jaar heeft Super Mario Party niet veel aandacht gekregen als het updates aankomt. Daar is deze week verandering in gekomen, want Nintendo heeft een kleine update uitgebracht voor de partygame.

Naar het schijnt hadden sommige spelers problemen met de Online Mariothon-modus. Daar zouden scores niet juist worden weergeven op de online leaderboards. Met deze update zou dit probleem verholpen moeten worden.

Super Mario Party versie 1.0.1 is vanaf nu te downloaden.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Super Mario Party krijgt kleine update

Geef een reactie