Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum Steamworld Quest wordt bekend gemaakt?

De ontwikkelaar doet volgende week een onthulling.

De ontwikkelaar doet volgende week een onthulling.

Steamworld Quest: Hand of Gilgamech wordt ontwikkeld door Image & Form en begeven zich ditmaal binnen het RPG-genre. Het zal geen typische RPG worden, want in deze team-based RPG zal je met speelkaarten talloze gevechten strijden. Gaandeweg zal je een eigen kaartendeck opbouwen, waardoor je naar eigen inzicht het strijdtoneel kan betreden.

Wanneer Steamworld Quest gaat uitkomen is vooralsnog onbekend, maar dat lijkt snel in verandering te komen. De ontwikkelaar heeft aangegeven om volgende week, 29 maart, een onthulling te doen waarin de releasedatum wordt vrijgegeven. De game wordt multi-platform uitgebracht, maar zal als eerst voor de Nintendo Switch te verkrijgen zijn. Houd Daily Nintendo goed in de gaten voor meer informatie!