Gear.Club Unlimited 2 krijgt flinke update

Het populaire race spel Gear.Club Unlimited 2 heeft vannacht een grote update gekregen. Werk je spel nu bij naar versie 1.3.0 en lees hier ondertussen wat er veranderd is.

De grootste vernieuwing van deze update zit hem in de synchrone online multiplayer. Tot voor kort kon je in Gear.Club Unnlimited 2 alleen asynchroon online spelen. Dat wil zeggen dat racers niet tegelijkertijd online hoeven te zijn om tegen elkaar te spelen. Je kan je tijden dan wel vergelijken met die van andere spelers maar zit niet in een realtime race. Vanaf vandaag is het dus mogelijk om het wel live tegen elkaar op te nemen.

Wil je gebruik maken van de synchrone multiplayer optie dan zal je wel een abonnement moeten hebben op Nintendo Switch Online. De asynchrone multiplayer stand vereiste dit niet. Voor een aantal spelers zal dit een behoorlijke domper zijn.

Naast deze nieuwe speelstand zijn er ook diverse verbeteringen aan het spel toegevoegd. Zo zijn laadtijden een stuk korter gemaakt, beweegt de camera soepeler en zal navigeren tussen de menu’s een stuk makkelijker gaan.

Ook zal je bij een checkpoint race voortaan het verschil in tijd tussen jou en de nummer 1 kunnen zien. Ben je zelf nummer een dan zie je de voorsprong die je hebt op de nummer twee. Verder zal je aan het begin van de race wat meer informatie krijgen. Racers worden voorgesteld en je ziet de naam en het type van de race.

Naast al deze wijzigingen zijn er ook nog diverse kleinere wijzigingen en bugfixes te vinden in deze update. Ben je benieuwd naar de complete lijst met veranderingen kijk dan hier voor de volledige patchnotes.

Speel jij Gear.Club Unlimited 2 nog regelmatig of ga je hem door deze update weer eens oppakken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Gear.Club Unlimited 2 krijgt flinke update

Geef een reactie