Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie personages voor Mortal Kombat 11 onthuld

Twee personages op de cartridge, één als DLC.

Twee personages op de cartridge, één als DLC.

Mortal Kombat 11 krijgt er weer een aantal personages bij. Deze week werden Kotal Kahn, Noob Saibot en Shang Tsung onthuld voor de vechtgame. De eerste twee personages zullen bij de release al te spelen zijn op de cartridge, terwijl Shang Tsung later als eerste DLC-personage zal verschijnen.

Kotal Kahn verscheen voor het eerst in Mortal Kombat X en is de huidige heerser over de Outworld. Hij behoort tot de Osh-Tekk, wat hem bovenmenselijke krachten geeft. In het licht kan hij de energie van de zon absorberen om nog krachtiger te worden. In Mortal Kombat 11 kan hij in een zwarte jaguar veranderen. Het tweede personage is de schimmige Noob Saibot. De oudere broer van Sub-Zero verscheen voor het eerst in Mortal Kombat 2 in zijn huidige vorm. Hij gebruikt duistere krachten en kan zijn eigen schaduw gebruiken om zijn tegenstanders te terroriseren.

De trailers voor deze nieuwe personages zijn hieronder te bekijken. Het laatste personage – Shang Tsung – heeft vooralsnog alleen een aankondiging gehad, maar nog geen bijbehorende video. Hij zal het eerste DLC-personage voor de game zijn. De releasedatum voor Mortal Kombat 11 op de Switch is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Voor nu wordt een release in het begin mei aangehouden.