Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De 10 best verkochte indie games op Switch

Welke indie games vallen er het best in de smaak?

Welke indie games vallen er het best in de smaak?

Nintendo heeft een lijstje vrijgegeven met de 10 best verkochte indie titels op de Switch. Dit werd gedaan op het Game Developers Conference evenement een aantal dagen geleden. Vorig jaar werd tijdens datzelfde evenement ook een lijst vrijgegeven, en het is interessant om te zien hoe deze na een jaar veranderd is.

Zo zijn SteamWorld Dig 2, en Shovel Knight: Treasure Trove bijvoorbeeld nergens meer te bekennen, terwijl Hollow Knight en Undertale wel op de lijst verschijnen. Hoewel de lijst verder geen volgorde of verkoopaantallen bevat weten we wel dat Yacht Club Games vorig jaar April aangaf dat Shovel Knight: Treasure Trove op dat moment zo’n 370,000 copies had verkocht. Alles wat nu op de lijst staat heeft dus al meer verkocht dan dat.

Hier is de lijst in willekeurige volgorde:

  • Stardew Valley
  • Hollow Knight
  • Overcooked 2
  • Undertale
  • Dead Cells
  • Enter the Gungeon
  • Graceful Explosion Machine
  • Celeste
  • Golf Story
  • Overcooked