Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk de werking van Nintendo LABO VR

De Nintendo Switch blijft zich onderscheiden van de rest.

De Nintendo Switch blijft zich onderscheiden van de rest.

Eerder werd bekend gemaakt dat de nieuwe toevoeging van Nintendo LABO een bijzondere aanvulling kent, namelijk Virtual Reality. In Nintendo LABO VR krijgt de speler verschillende mogelijkheden, op een kindvriendelijke wijze, om VR uit te proberen. Hoe dat eruit ziet? Dat lees en zie je hieronder!

Al ver voordat de Nintendo Switch werd onthuld, verschenen verschillende bronnen waarin te zien was dat het Japanse bedrijf VR wilde implementeren in een toekomstig apparaatje. Hoewel gespeculeerd werd dat de Nintendo Switch mogelijk VR zou ondersteunen was dit destijds nog afwachten. Bij de onthulling van de hybride console bleef dit echter uit, waardoor Nintendo LABO VR een aangename verrassing is.

Nintendo LABO VR lijkt op weg om het beste LABO-pakket te worden. In de onderstaande video lijkt het een zeer gevarieerd aanbod te worden van schieten en verkennen. Maar ook creatievelingen komen aan hun trekken in deze editie van Nintendo LABO. Bekijk de onderstaande video om erachter te komen hoe dit eruit ziet!