Bekijk de werking van Nintendo LABO VR

De Nintendo Switch blijft zich onderscheiden van de rest.

Eerder werd bekend gemaakt dat de nieuwe toevoeging van Nintendo LABO een bijzondere aanvulling kent, namelijk Virtual Reality. In Nintendo LABO VR krijgt de speler verschillende mogelijkheden, op een kindvriendelijke wijze, om VR uit te proberen. Hoe dat eruit ziet? Dat lees en zie je hieronder!

Al ver voordat de Nintendo Switch werd onthuld, verschenen verschillende bronnen waarin te zien was dat het Japanse bedrijf VR wilde implementeren in een toekomstig apparaatje. Hoewel gespeculeerd werd dat de Nintendo Switch mogelijk VR zou ondersteunen was dit destijds nog afwachten. Bij de onthulling van de hybride console bleef dit echter uit, waardoor Nintendo LABO VR een aangename verrassing is.

Nintendo LABO VR lijkt op weg om het beste LABO-pakket te worden. In de onderstaande video lijkt het een zeer gevarieerd aanbod te worden van schieten en verkennen. Maar ook creatievelingen komen aan hun trekken in deze editie van Nintendo LABO. Bekijk de onderstaande video om erachter te komen hoe dit eruit ziet!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Bekijk de werking van Nintendo LABO VR

  • 23/03/2019 om 13:48
    Permalink

    Héél Nintendo dit; neem iets dat anderen met veel meer rekenkracht aanpakken en voeg er nieuwe en verrassende elementen aan toe. Ik had niet verwacht dat dit nog zo diep zo zijn en dan nog een complete VR studio zou bevatten!

Geef een reactie