We. The Revolution trailer

De game viert zijn release op steam, de Switch versie laat nog op zich wachten.

Een nieuwe trailer van We. The Revolution is online gezet om de release van de game te vieren, welke je hieronder kunt bekijken. De game is sinds gisteren te spelen op steam en komt naar de Switch, al is het nog onduidelijk wanneer.

In We. The Revolution neem je de rol over van een rechter in het revolutionaire tribunaal. Zo krijg je te maken met gevaarlijke criminelen, normale burgers en vijanden van de revolutie die op het moment plaatsvindt in Frankrijk.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie