Nindies Showcase gemist? Kijk hem hier terug

Heb jij de Nindies Showcase niet kunnen kijken of wil je hem nog een keer zien? Kijk hem dan hier op alle gemak terug.

Gisteren was er om 17:00 de Nindies Showcase en daarin zijn een hoop spellen bekend gemaakt. De presentatie duurde 25 minuten en hieronder hebben we de video staan. In deze presentatie kwamen onder meer Cuphead, Blaster Master Zero 2 en Cadence of Hyrule aan bod. Er waren natuurlijk ook nog een hoop andere aankondigingen. Welke aankondiging kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie