[Nindies Showcase] Pine verschijnt in augustus op de Switch

Twirlbound heeft samen met Kongregate aangekondigd dat Pine later dit jaar gaat verschijnen.

Pine is een open-wereld avonturen game waar je in de huid kruipt van Hue. Hue, een slimme jong volwassen knaap, zal zijn weg zien te vinden door de wereld van Albamare, een wereld vol creaties die nog slimmer zijn dan mensen. Je zult in deze kleurrijke wereld vechten, voorwerpen maken en gebieden verkennen. Alle levende organismes proberen te overleven. Je kan er voor kiezen om bevriend te worden, met ze mee te vechten of ze zelf te aanvallen waardoor je voedsel krijgt.

Pine is in augustus speelbaar op de Switch. Bekijk de trailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie