[Nindies Showcase] Overland komt naar Switch

Een nieuwe game van de maker van Canabalt.

Tijens de Nindies Showcase van vanmiddag werd Overland voor de Nintendo Switch aangekondigd. In deze game moet jij zorgen dat een groep reizigers een roadtrip door de Verenigde Staten overleefd. Wat dit extra moeilijk maakt, is dat de wereld zich in een post-apocalyptische toestand bevindt. Het is dus aan jou om angstaanjagende wezens te verslaan, gestrande overlevenden te redden en naar spullen zoals brandstof, EHBO-koffers en wapens te zoeken.

Elke actie in de game zal consequenties hebben. Red je liever een gewonde hond of repareer je een auto? De game bevat roguelike elementen om de ervaring altijd fris te houden. Overland verschijnt in de herfst op Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie