[Nindies Showcase] Neo Cab aangekondigd voor Switch

Een emotioneel verhaal over menselijk blijven in een geautomatiseerde wereld.

In Neo Cab – dat werd aangekondigd voor Switch in de Nindies Direct van vanmiddag – speel je als Lina, de laatste menselijke taxibestuurder in de neonovergoten straten van Los Ojos. Wanneer je vriend en enige reddingslijn op mysterieuze wijze verdwijnt, sta je er alleen voor in een onbekende stad.

Spelers moeten hun inkomen goed in de gaten houden, een positieve beoordeling krijgen en hun emoties beheersen, omdat het vervullen van Lina’s baan als taxichauffeur de enige manier is om haar te herenigen met haar beste vriend Savy.

De game wordt ontwikkeld door Chance Agency en zal deze zomer verschijnen op Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie