[Nindies Showcase] Cadence of Hyrule- Crypt of the NecroDancer aangekondigd

Zie ik daar nu Zelda en Link?!

De verassing van deze Nindies Showcase was de aankondiging Cadence of Hyrule- Crypt of the NecroDancer. Naast het bekende design, had niemand verwacht om de bekende sterren Zelda en Link in het spel te zien. Maar hoe is dat mogelijk? Zelda en Link zijn toch geen indie-karakters? Daar heb je gelijk in maar : Cadence of Hyrule is namelijk een indie-developed Zelda spinoff.

Nintendo heeft voor dit spel de sleutels uit handen gegeven aan de indie studio Brace Yourself Games, het team dat ook het spel “Crypt of the Necrodancer” gemaakt heeft.

Benieuwd hoe een indie-Zelda titel eruit ziet? Bekijk dan snel de beelden hieronder:

Cadence of Hyrule – Crypt of the Necrodancer komt deze lente naar de Switch.

Ga jij samen met Link, Zelda en Cadence terug naar Hyrule? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

7 gedachten over “[Nindies Showcase] Cadence of Hyrule- Crypt of the NecroDancer aangekondigd

Geef een reactie