[Nindie Showcase] Swimsanity aangekondigd

Zwem naar de overwinning!

Swimsanity is een multiplayer shooter die zich onderwater afspeelt. Het spel bevat co-op, Versus game modi die allemaal ondersteund worden met online en lokale multiplayer. Als dit nog niet genoeg was, worden je scores opgeslagen op een leaderboard. Hierdoor kun je de scores van zowel jezelf als je vrienden terugzien!

Samen met het hoofdpersonage, Mooba, ontdek je ruim 150 onderwater levels vol vijanden en geheimen. Kan jij het overleven?

Bekijk de trailer van Swimsanity hieronder:

Ga jij mee zwemmen in Swimsanity? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie