[Nindie Showcase] Blaster Master Zero 2 aangekondigd

Je kunt hem vandaag al spelen!

Blaster Master Zero 2 is de sequel van het eerste deel Blaster Master Zero. Het eerste deel werd aangekondigd bij de Nindies Showcase in 2017 en is een losse remake van de originele Blaster Master voor de NES. Terwijl het eerste deel zich vooral focuste op het retro aspect, haalt de sequel alles uit de kast om zo flashy mogelijk te zijn. Blaster Master Zero 2 is nu beschikbaar in de eShop

Nog niet zeker of je het spel moet halen? Bekijk dan snel de launch trailer hieronder:

Ga jij Blaster Master Zero 2 aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

EĆ©n gedachte over “[Nindie Showcase] Blaster Master Zero 2 aangekondigd

Geef een reactie