Sniper Elite V2 Remastered en Sniper Elite 3 Ultimate Edition komen naar de Switch

Niet zo maar knallen in deze third person shooters.

De Sniper Elite-titels zijn voor mening Nintendo-gamer mogelijk nieuw. Sniper Elite V2 verscheen destijds op de Wii U maar dat was tot nu toe het enige deel welke op een Nintendo-platform verscheen. Daar gaat echter verandering in komen want Sniper Elite V2 Remastered alsmede Sniper Elite 3 Ultimate Edition komen later dit jaar naar de Nintendo Switch.

Beide games zijn third person shooters welke zich tijdens de oorlog afspelen. Zoals de naam misschien al bij je doet vermoeden, heeft het bij Sniper Elite weinig zin om in het wilde weg rond te gaan schieten op je vijanden. Nee, wil je verder komen, dan zul je tactisch te werk moeten gaan met scherpschuttersgeweren welke voor je ter beschikking staan.
Nintendo’s hybride console krijgt de ‘Remastered’-versie van Sniper Elite V2 en de ultieme versie van Sniper Elite 3 later dit jaar voorgeschoteld.

4 gedachten over “Sniper Elite V2 Remastered en Sniper Elite 3 Ultimate Edition komen naar de Switch

Geef een reactie