Graze Counter komt naar de Switch

Schiet op alles en red de wereld!

Shoot-em-up Graze Counter krijgt binnenkort een port voor de Switch. Dat heeft Bikkuri software bekend gemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer dit zal gebeuren, maar een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

Het verhaal van Graze Counter speelt zich af in de 23e eeuw, waar het virtuele netwerk ” EDEN” ervoor heeft gezorgd dat iedereen in vrede en welvaart leeft. Op een dag weigert het echter zijn administrator te laten inloggen, en gijzelt prompt alle 2.4 miljoen mensen die aan het netwerk verbonden zijn. Het geeft de mensen echter wel een uitweg: Als een mens het nu geëvalueerde netwerk bevecht en wint zal het de gijzelaars vrijlaten. Jij speelt de piloot gekozen voor deze moeilijke taak.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Graze Counter komt naar de Switch

Geef een reactie