Death Road To Canada krijgt een fysieke release

Ruim een jaar na de release in de eShop wordt duidelijk dat een fysieke versie onderweg is.

Eastasiasoft Limited heeft aangekondigd dat er een fysieke versie van Death Road To Canada in het tweede kwartaal van 2019 zal verschijnen. Dit is te danken aan Rocketcat games en uitgever Ukiyo waarmee ze momenteel mee samenwerken.

Play-Asia zal al deze exemplaren verkopen via hun website. Naast de standaard editie komt er ook een speciale collectors edition. Hieronder lees je wat er in de collectors edition inbegrepen zit:

  • Een fysieke versie van het spel
  • Een gekleurde handleiding
  • Een originele CD-soundtrack
  • Een genummerd collectors certificaat
  • Een collectors doos

In Death Road To Canada is het de bedoeling dat je je een weg baant door levels vol met zombies. Het unieke aan deze game is het feit dat het verhaal een grote rol speelt. Vaak zie je dat dat bij beat-em-ups nauwelijks aan de orde is. Door verschillende interactieve gebeurtenissen zul je verschillende keuzes moeten maken. Daardoor ga je vriendschappen aan of maak je deze juist kapot. Dit allemaal terwijl je de zombies van je af slaat.

Heb jij interesse om een fysieke versie aan te schaffen?

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Geef een reactie