Volgende Sonic-game in ontwikkeling

De game werd geteased tijdens SEGA’s SXSW.

Het SEGA SXSW-panel stond vooral in het teken van Team Sonic Racing. Fans die hoopten op een grote nieuwe aankondigingen zijn misschien ietwat teleurgesteld, maar Takashi Iizuka van Sonic Team komt hen enigszins tegemoet.

Volgens Iizuka is het team officieel begonnen met de ontwikkeling van de volgende grote Sonic-titel. Hier voegde hij aan toe dat SEGA er naar uit kijkt in de toekomst meer informatie over de game te delen. Voor nu hoopt hij dat fans tot die tijd geduldig afwachten. Het is verder nog niet bevestigd naar welke platforms de game zal komen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie