Kirby Star Allies viert eerste verjaardag

Op 16 maart 2018, precies een jaar geleden, kwam Kirby Star Allies voor het eerste naar de Switch. Om dat te vieren is er nu een speciale afbeelding gemaakt.

In Star Allies draait alles om de Dream Friends van Kirby. Toen dit spel een jaar geleden op de markt werd gebracht waren er slechts drie verschillende Dream Friends waar je mee kon spelen. Gedurende het jaar zijn er echtere verschillende (gratis) DLC updates geweest waardoor dit aantal is gegroeid naar een totaal van 15 Dream Friends.

Inmiddels is bevestigd dat er geen nieuwe Dream Friends meer bij zullen komen en dat de content die het spel nu bevat dus niet verder zal groeien. Ook niet heel verwonderlijk nadat het aantal speelbare vrienden vervijfvoudigd is.

Vandaag is het dus een jaar geleden dat dit spel voor het eerste in de schappen lag. Het is titel geweest die lang goed scoorde in de eShop verkooplijsten, ook in de review op Daily Nintendo waren we erg te spreken over dit spel.

Op de afbeelding gemaakt door uitgever HAL Laboratory komen deze Dream Friends niet prominent terug. Het draait vooral om het roze bolletje zelf. Wel zien we Bandana Waddle Dee terug, dit is een van de Dream Friends die al vanaf het begin in het spel zat.

Speel jij Kirby Star Allies nog regelmatig? Wie is je favoriete Dream Friend? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Kirby Star Allies viert eerste verjaardag

Geef een reactie