Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aanpassingsfuncties onthult voor Team Sonic Racing

Pas kleuren, emblemen auto-onderdelen en meer aan.

Pas kleuren, emblemen auto-onderdelen en meer aan.

Tijdens het SEGA SXSW-panel is een nieuwe functie onthuld voor Team Sonic Racing. SEGA heeft bevestigd dat het mogelijk is je auto’s volledig aan te passen met nieuwe onderdelen, kleuren en stickers. Deze onderdelen kun je kopen met in-game geld dat je verdient door races te winnen. Zelfs als je verliest kun je een beetje geld verdienen.

De verzameling onderdelen belooft behoorlijk uitgebreid te zijn. Je kunt motorkappen, boosts, banden en claxons verzamelen, je auto in verschillende kleuren verven, beplakken met stickers en zelfs je eigen emblemen gebruiken. Daarnaast zijn er speciale gouden onderdelen te verzamelen, die volgens SEGA erg zeldzaam zijn.

Team Sonic Racing verschijnt op 21 mei voor onder andere Nintendo Switch.