Ultrawings verschijnt deze maand op de Switch

De wereldwijde release van de Switch-editie staat voor eind deze maand op de planning.

Vandaag heeft Bit Planet Games bekend gemaakt dat hun open-world vliegtuig simulator Ultrawings een Switch-release krijgt. De releasedatum volgt al vrij snel: vanaf 28 maart kun je het spel spelen op Nintendo’s hybride console.

Ultrawings is een open-world vliegtuig game,waarin jij de piloot bent van een sportvliegtuig. Je knalt ballonnen, voert spotlandingen uit, maakt foto’s, neemt deel aan spannende races en nog veel meer. Bekijk de trailer hieronder.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Geef een reactie