Turok Switch footage

Deze N64-titel is terug van weggeweest!

Turok is een first-person shooter die is gemaakt door het bedrijf Iguana Entertainment. Het oorspronkelijke spel kwam in 1997 uit voor de N64 en is gebaseerd op de reeks Acclaim stripboeken met dezelfde naam. In het spel speel je als de krijger, Turok, die een slechte veteraan moet stoppen voordat hij het universum overneemt.

Heb je deze klassieker vroeger al gespeeld? Of ben je benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk dan snel de gameplaybeelden van het spel Turok hieronder:

Ga jij Turok voor de Switch halen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Turok Switch footage

Geef een reactie