Nieuwe Yoshi’s Crafted World trailer

“Buddy up with Yoshi” in deze nieuwe trailer!

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet voor Yoshi’s Crafted World, de nieuwe Yoshi game die op 29 maart naar de Switch komt. De trailer kun je hieronder bekijken.

In dit nieuwe avontuur ga je met Yoshi op pad in omgevingen die grotendeels gebaseerd zijn op papierwerk en dagelijkse voorwerpen, waarbij de puzzels en 2D omgevingen vanuit verschillende perspectieven benaderd kunnen worden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Nieuwe Yoshi’s Crafted World trailer

Geef een reactie