Windjammers 2 krijgt eerste gameplay trailer

Het vervolg van Windjammers, een uit 1994 komend spel, zal dit jaar verschijnen. Vandaag zijn de eerste gameplay beelden gedeeld.

In 1994 kwam het sportspel Windjammers uit. In deze top-down perspective game moeten spelers een frisbee gooien in het andere veld en proberen in het doel te scoren dat natuurlijk wordt bewaakt door je tegenstander. Sommige personages uit het origineel keren terug in dit vervolg zoals Wessel. Elk personages heeft zijn eigen speelstijl. Vandaag heeft Dotemu de eerste gameplay beelden online gezet van Windjammers 2. Bekijk de gloednieuwe trailer vol frisbee-actie hieronder. Het spel staat later dit jaar gepland voor de Nintendo Switch

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Windjammers 2 krijgt eerste gameplay trailer

Geef een reactie