DLC Captain Toad: Treasure Tracker vanaf nu beschikbaar

Een ander boek vol met nieuwe avonturen.

Eerder heeft Nintendo, door middel van een Direct, bekendgemaakt dat Captain Toad: Treasure Tracker voor de Switch DLC zou krijgen. En hier is die is dan, de Special Episode DLC. Voor maar €5,99 krijg je 18 nieuwe uitdagingen die verdeeld zijn over vijf gloednieuwe levels. Er is verder geen informatie dat de DLC eventueel naar de 3DS zal komen.

Ter promotie van deze Special Episode heeft Nintendo een trailer uitgebracht. Deze is hieronder te bekijken.

4 gedachten over “DLC Captain Toad: Treasure Tracker vanaf nu beschikbaar

 • 14/03/2019 om 19:48
  Permalink

  Hm, ja. Ik had het dus meteen gekocht toen het werd aangekondigd en met korting en alles, maar: vijf nieuwe levels (het zijn er 5, geen 4, ook al lijkt dat zo als je in het “boek” kijkt) lijkt toch wel wat karig. Als je naar de uitdagingen gaat kijken, dan kom je ook vrij snel aan die 18; level-specifieke uitdaging, alle diamanten, pixel toad en alle munten is vier uitdagingen maal 5 levels, waarvan het laatste waarschijnlijk een boss level is en dus andere uitdagingen heeft en dan heb je 18. Dus.

  Beetje weinig toch. Aan de andere kant: de kostuums voor Shantae moeten €8 kosten, dus tsja…

 • 14/03/2019 om 21:05
  Permalink

  Ik had de dlc maar al te graag gekocht… Als het niet 56 euro kostte…
  Zo frustrerend als je als trouwe fan het originele spel op hun vorige console koopt, en dat jaren later er dan extra’s zijn voor als het opnieuw uitbrengen. Dat ze de dlc mooi op de WiiU uitbrengen, dit is gewoon oneerlijk.

 • 15/03/2019 om 05:54
  Permalink

  Ik sluit me bij de rest aan. Ik vind de game echt geweldig en heb ook gewoon de Siwtch-versie gekocht terwijl ik het spel ook al op de Wii U heb gespeeld, maar deze DLC vind ik wat aan de dure kant voor wat je krijgt.

Geef een reactie