Defense Forme Deoxys deze maand verkrijgbaar in Pokémon GO

Eind deze maand zal de Defense Forme van Deoxys te vangen zijn in EX-Raids.

Niantic heeft bekend gemaakt dat Deoxys in zijn nieuwe vorm gevangen kan worden. Vanaf 25 maart zullen Pokémon-trainers van over de hele wereld deze nieuwe vorm tegen kunnen komen bij EX-Raids. Je kan meedoen met een EX-Raid als je hiervoor een uitnodig krijgt. Zo’n uitnodiging kan je krijgen door een Raid Battle te behalen bij zogehete EX-Raid Gyms. Als je bij een gym bent kan je bij de Gym-details bekijken of het een EX-Raid is. Je krijgt niet altijd een uitnodiging en niet alle trainers zullen een uitnodiging krijgen bij dezelfde gym. Als je zo’n uitnodiging hebt bemachtigd dan kan je het opnemen tegen Deoxys op de gegeven tijd.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Defense Forme Deoxys deze maand verkrijgbaar in Pokémon GO

Geef een reactie