Kunai onthuld voor de Switch

Een nieuwe Metroidvania zal op de Switch verschijnen.

The Arcade Crew en TurtleBlaze heeft bekend gemaakt dat Kunai naar de Switch komt. In deze metroidvania heeft er een traumatisch evenement plaats gevonden dat de hele balans van de wereld door elkaar heeft geschud. He menselijk leven is bijna uitgeroeid. Robots dwalen over de hele wereld rond. Je speelt als Tabby, een moordende robot met de ziel van een oude strijder en vind zijn ware doel in de wereld.

Een releasedatum is nog niet bekend. Het spel zal binnenkort verschijnen op de Nintendo Switch.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie